Όλο το κέντρο της Αθήνας, ένα… ξενοδοχείο

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Όλο το κέντρο της Αθήνας, ένα… ξενοδοχείο

Όλο το κέντρο της Αθήνας, ένα… ξενοδοχείο

Ο,τι νεοκλασσικό ή μεγάλο ακίνητο προσφέρεται προς μακροχρόνια μίσθωση αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας, υπάρχει τέτοια ζήτηση για νέες ξενοδοχειακές μονάδες, που «απορροφάται» αμέσως. Τα παραδείγματα πάμπολλα και καθημερινά αυξάνουν γεωμετρικά. Ο λόγος; Η μεγάλη αύξηση του τουριστικού κύματος που σημειώνεται τα τελευταία δύο – τρία χρόνια.

Αποτέλεσμα; Μόνο στην οδό Κολοκοτρώνη, δύο σχεδόν αντικριστά κτίρια, οδεύουν προς μακροχρόνια μίσθωση, με τους ενδιαφερόμενους να κάνουν… ουρά. Το ένα βρίσκεται εκεί όπου παλαιότερα στεγάζονταν το πολυκατάστημα HM και το άλλο στη γωνία με Νίκης. Γι αυτό το τελευταίο λέγεται ότι ενδιαφέρον έχει επιδείξει η Intrakat του ομίλου Κόκκαλη, η οποία πήρε και ένα άλλο ακίνητο, λίγο πιο «χαμηλά», προς της Πλάκα. Πρόκειται για το κτίριο όπου στεγάσθηκε το πρώτο ξενοδοχείο στην Αθήνα, μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, το 1821!

Ωστόσο, εκεί όπου γίνεται «πόλεμος», μεταξύ των ενδιαφερομένων είναι το κέντρο και ειδικότερα η πλατεία Συντάγματος και οι δρόμοι πέριξ. Εκεί όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την μακροχρόνια μίσθωση του ακινήτου στην Πανεπιστημίου, όπου παλιότερα στεγάζονταν τα γραφεία διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας. Κι αυτό θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σημειώθηκε και για το King George, το οποίο «έβγαλε» προς πώληση η Eurobank, ενώ οι πληροφορίες του In.gr αναφέρουν ότι άλλα δύο ακίνητα, του ίδιου «ύφους» και πάλι στο κέντρο ετοιμάζονται για να μετατραπούν – κι αυτά – σε ξενοδοχεία!


Το διαβάσαμε στο: In.gr
21/10/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ