Βίδες φούρνου

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Βίδες φούρνου

Βίδες φούρνου

Πολύ νόστιμες και εύκολες οι βίδες φούρνου με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και μοτσαρέλα

Υλικά

    Βίδες 500 γρ
    Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ
    Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα
    Μοτσαρέλα 200 γρ τριμμένη
    Παρμεζάνα 200 γρ τριμμένη
    Καπνιστή γαλοπούλα 150 γρ ψιλοκομμένη
    Κρέμα γάλακτος 7 κουταλιές σούπας

για την σάλτσα

    Ντομάτες 3 ψιλοκομμένες
    Κρεμμύδι 1 μικρό τριμμένο
    Σκόρδο 1 σκελίδα τριμμένη
    Βασιλικό 1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο
    Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
    Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τις στραγγίζουμε. Βράζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα μαζί για 10 λεπτά.Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ταψί και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά.
Ανακατεύουμε τις βρασμένες βίδες με την σάλτσα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός την κρέμα γάλακτος), τα ανακατεύουμε όλα μαζί κι αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ.
Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά μας. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το απολαμβάνουμε.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

 

 

Το διαβάσαμε στο be2news.gr


Το διαβάσαμε στο: Fytokomia.gr
25/11/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ