Ο αθέατος Τραμπ: Η μικροβιοφοβία, η «ψυχρή» Ιβάνκα και τα κόκκινα κουμπιά

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Ο αθέατος Τραμπ: Η μικροβιοφοβία, η «ψυχρή» Ιβάνκα και τα κόκκινα κουμπιά

Ο αθέατος Τραμπ: Η μικροβιοφοβία, η «ψυχρή» Ιβάνκα και τα κόκκινα κουμπιά

Περίπου 15 ώρες από τις συνεντεύξεις του Ντόναλντ Τραμπ στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Χάουραντ Στερν, δημοσιεύθηκαν ανώνυμα στην ιστοσελίδα FactBase με το NewsWeek και τον Independent να εντοπίζουν κομμάτια που δεν είχαν προβληθεί στο Howard Stern Show.

Ο 71χρονος πρόεδρος είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στο σόου, από το 1993 έως και το 2015, αλλά ο Στερν είχε επανειλημμένως αρνηθεί να δημοσιεύσει τα κομμάτια που είχαν «κοπεί» στο μοντάζ, παρά τις προτροπές από θεατές και συναδέλφους του, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περσινής προεκλογικής περιόδου.Μικροβιοφοβία 

Μιλώντας στον Στερν ο Τραμπ είχε παραδεχθεί πως πλένει τα χέρια του όσο το δυνατόν περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα.

«Αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι ψυχολογικό πρόβλημα», του επισήμανε ο Στερν. «Θα μπορούσε να είναι», απάντησε ο Τραμπ, παραδεχόμενος ότι απόφευγε να αγγίξει τα παιδιά του όταν εκείνα ήταν άρρωστα.«Μου αρέσει η καθαριότητα. Η καθαριότητα είναι καλό πράγμα. Όχι μόνο στα χέρια. Σε όλο το σώμα, παντού», σημείωνε ο Τραμπ.

«Αγγίζοντας» τη Μελάνια σε δημόσιους χώρους

Μιλώντας για την Μελάνια Τραμπ, ο Αμερικανός επιχειρηματίας είχε παραδεχθεί πως του άρεσε να αγγίζει «θερμά» τη Μελάνια σε δημόσιους χώρους.«Είναι σε εξαιρετική φόρμα από «φυσικού της (...) Είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα – θεωρείται από τις πιο όμορφες στον πλανήτη. Δεν ξέρω πως την έκανα δική μου … άλλωστε η ομορφιά δεν μετρά για μένα», έλεγε σε άλλη συνάντηση με τον Στέρν.

«Ψυχρόαιμη κόρη»

Μιλώντας το 2004 για τη σχέση της κόρης του με κάποιον άνδρα από το Μπενμίνστερ του Νιου Τζέρσεϊ, ο Τραμπ και ο Στερν ακούγονται να αστειεύονται για το γεγονός ότι έχουν παιδιά που είναι πιο «ψυχρά» από τους ίδιους. «Νομίζω ότι με κοιτάζει αφ’ υψηλού…Θεέ μου», σημείωνε για τη μεταξύ τους επικοινωνία. 

Το «κουμπί» για την εναέρια τρομοκρατίαΈναν μήνα μετά την τρομοκρατικής επίθεση στους δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, ο Τραμπ μοιράστηκε τις ιδέες του για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στα επιβατικά αεροπλάνα.

«Έχεις ένα κόκκινο κουμπί στο αεροπλάνο (…) ο πιλότος διαπιστώνει το πρόβλημα στην καμπίνα των επιβατών, δύο ή τρεις τρομοκράτες ξέρετε.. τρελούς. Πατά το κουμπί και αέριο ύπνου γεμίζει την καμπίνα με αποτέλεσμα όλοι οι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατών» να αποκοιμηθούν, πρότεινε ο Τραμπ.Η προφορά της Ιβάνα

Σε άλλο σημείο της εκπομπή του ο Τραμπ μιλά και για την πρώην σύζυγό του, την Ιβάνα, είπε πως για μία περίοδο λάτρευε την προφορά της αλλά μία μέρα «ξύπνησε» και απλώς δεν άντεχε άλλο τη φωνή της.


Tags: Ντόναλντ, Τραμπ, Ιβάνα, Ιβάνκα, Μελάνια, τρομοκρατία, Μικρόβια, Χάουαρντ Στερν

Το διαβάσαμε στο: Skai.gr
22/10/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ