Η «Νίκη» στον Ελληνικό Κόσμο για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Η «Νίκη» στον Ελληνικό Κόσμο για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η «Νίκη» στον Ελληνικό Κόσμο για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» σας καλεί στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Νίκη», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Η «Νίκη», των Σταμάτη Φασουλή – Γιώργου Λύρα είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη.Πρωταγωνιστούν Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιος Μάινας, Ευγενία Δημητροπούλου, Γωγώ Μπρέμπου και άλλοι πολλοί ηθοποιοί. Στο ρόλο της γιαγιάς Σεβαστής η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η «Νίκη» μιλάει για τα πάθη, τις εξάρσεις και τα τραύματα της Ελλάδας του τελευταίου αιώνα από την Μικρασιατική καταστροφή μέχρι το 2008. Επί σκηνής, ζωντανεύουν όλα αυτά που ζήσαμε, ακούσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, αλλά και όλα αυτά με τα οποία δακρύσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Η παράσταση θα δοθεί στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» Πειραιώς 254, στον Ταύρο, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ

Από την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, μπορείτε να μπαίνετε στο oloimaziboroume.gr και στο viva.gr ώστε να εξασφαλίσετε την είσοδό σας με ελάχιστη συμμετοχή 5 ευρώ.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.
Tags: νίκη, Ελληνικός Κόσμος, Παράσταση

Το διαβάσαμε στο: Skai.gr
22/10/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ