Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουν και όσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουν και όσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουν και όσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό

"Θα ψηφίσουν και όσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό" επιμένει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο Facebook, παρά τις ενστάσεις της Φώφης Γεννηματά για το θέμα αυτό. Ο κ. Θεοδωράκης δεν διευκρινίζει πάντως, αν θα απαιτηθεί αυτοπρόσωπη παρουσία των ψηφοφόρων του εξωτερικού για την παραλαβή του κωδικού που θα επιτρέψει τη ψήφο από τον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο όπως θέλει η κ. Γεννηματά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης, "στον απόηχο των συνεντεύξεων που δίνω ως υποψήφιος αρχηγός για το νέο προοδευτικό Κίνημα, όλοι με ρωτούν αν θα μπορούν να ψηφίσουν και οι φίλοι, αν θα υπάρξει και ηλεκτρονική ψηφοφορία και αν είναι τελεσίδικο ότι οι εκλογές θα γίνουν 5 Νοέμβρη και η επαναληπτική εκλογή 12 Νοέμβρη.

Να πω λοιπόν σε όλους:


Ναι όλοι μπορούν να ψηφίσουν. Και αυτοί που θέλουν να γίνουν μέλη και οι φίλοι. Με δύο ευρώ και την ταυτότητά τους. Και ο Νίκος Αλιβιζάτος εγγυάται ότι οι κατάλογοι των φίλων θα καταστραφούν και δεν θα χρησιμοποιηθούν για το γνωστό κομματικό φακέλωμα.

Οι πολίτες θα μπορούν να ψηφίσουν με δύο τρόπους. Στις κλασικές κάλπες που θα είναι ηλεκτρονικά συνδεδεμένες - για να μην μπορεί κάποιος να ψηφίσει και να ξαναψηφίσει - και εξ αποστάσεως από τον υπολογιστή τους. Έτσι θα ψηφίσουν και όσοι έχουν φύγει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό.

Όσο για τις ημερομηνίες, για τις 5 Νοέμβρη δεν υπάρχουν αντιρρήσεις, αρκεί να κλείσουν και όλα τα τεχνικά θέματα, μην την πάθουμε σαν τη ΝΔ. Στις 12 του Νοέμβρη όμως δεν μπορούν να γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές. Τότε είναι ο μεγάλος μαραθώνιος της Αθήνας. Όλοι τρέχουμε. Και όσοι δεν τρέχουμε παρακολουθούμε και εμψυχώνουμε αυτούς που τρέχουν. Η πόλη είναι κομμένη στα δύο και τα ΜΜΜ στη μισή Αθήνα δεν κινούνται. Αυτό, λοιπόν, είναι ένα λαθάκι που ελπίζω τις επόμενες ημέρες να διορθωθεί.

Κατά τα άλλα ο αγώνας για το μεγάλο και καλό ξεκίνησε.

Αύριο Κυριακή (10.9) στις 6.30 το απόγευμα μιλάω στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο αμφιθέατρο του 984. Θα τα πούμε εκεί."

Σχετικά Άρθρα

Tags: ΔΗΣΥ, Το Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Το διαβάσαμε στο: Skai.gr
25/11/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ