Στη Βουδαπέστη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Στη Βουδαπέστη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Βουδαπέστη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Επίσκεψη στη Βουδαπέστη για την 67η Σύνοδο του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πραγματοποιεί σήμερα ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας είναι προσκεκλημένος του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Ευρώπης και θα απευθύνει την κεντρική ομιλία στις 11:30 ώρα Ελλάδος, με κεντρικό θέμα: «Βιώσιμη ανάπτυξη, υγεία και ευεξία για όλους σε όλες τις ηλικίες». Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής του ΠΟΥ, δόκτωρα Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Θα υπάρξει επίσης παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, σε γεύμα εργασίας σε επίπεδο Υπουργών, με θέματα την ψυχική υγεία και το φάρμακο, ενώ ο ΓΓ Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος θα εκπροσωπήσει το ελληνικό υπουργείο Υγείας σε συζητήσεις σχετικά με την ανοσοποίηση πληθυσμών και κυρίως όσων αφορά την προστασία των προσφύγων και μεταναστών, τη μικροβιακή αντοχή και τα υποδείγματα συνεργασίας εθνικών κρατών με τον ΠΟΥ.

Κατά την παραμονή του στη Βουδαπέστη, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, στο Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας και με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στην Ουγγαρία, στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βουδαπέστη.

Tags: Τσίπρας, Βουδαπέστη, ΠΟΥ, Ξάνθος, ΠΟΥ

Το διαβάσαμε στο: Skai.gr
25/11/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ