Το Ποτάμι: Ο Τσίπρας υπόσχεται παροχές, ενώ έχει ήδη ψηφίσει νέα μέτρα

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Το Ποτάμι: Ο Τσίπρας υπόσχεται παροχές, ενώ έχει ήδη ψηφίσει νέα μέτρα

Το Ποτάμι: Ο Τσίπρας υπόσχεται παροχές, ενώ έχει ήδη ψηφίσει νέα μέτρα

«Νέα συνθήματα, ίδια νοοτροπία». Έτσι σχολιάζει Το Ποτάμι τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δηλώνοντας ότι ο πρωθυπουργός κάνει εμπόριο ελπίδας και υπόσχεται παροχές και ελαφρύνσεις ενώ έχει ψηφίσει ήδη νέα μέτρα.

«Αφού στον κ. Τσίπρα τελείωσαν οι υποσχέσεις για επαναδιαπραγματεύσεις, μείωση χρέους και κακοί Ευρωπαίοι, άρχισε να χρησιμοποιεί νέες λέξεις γι αυτόν, όπως επιχειρηματικότητα, επενδύσεις, καινοτομία. Αντιλαμβάνεται αυτές τις έννοιες ως συνθήματα» σημειώνει η Σεβαστουπόλεως, και προσθέτει:

«Την ίδια ώρα που μιλάει για επιχειρηματικότητα και επενδύσεις, κορυφαίοι υπουργοί του βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές στις μεγάλες επενδύσεις και δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις».

Όπως αναφέρει Το Ποτάμι, ο κ. Τσίπρας «μιλά για ‘’διορθώσεις’’ και υπόσχεται παροχές και ελαφρύνσεις το 2019, όταν όλοι γνωρίζουν ότι θα αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα, τα οποία έχει ήδη ψηφίσει. Θέλει όμως να συνεχίσει το εμπόριο ελπίδας, το οποίο τον έφερε στην εξουσία. Εσχάτως υιοθέτησε το προφίλ του σοσιαλδημοκράτη, ενώ συγκυβερνά αγκαλιά με την Ακροδεξιά. Όσο και αν προσπαθεί να πείσει ότι άλλαξε, παραμένει ο ίδιος Τσίπρας».

Σχετικά Άρθρα

Tags: ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, εισφορές, ΕΝΦΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΥΠΟΙΚ, ΑΝΕΛ, αξιολόγηση

Το διαβάσαμε στο: Skai.gr
25/11/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ