Κικίλιας: Η κυβέρνηση θεατής στο οικολογικό έγκλημα του Σαρωνικού

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Κικίλιας: Η κυβέρνηση θεατής στο οικολογικό έγκλημα του Σαρωνικού

Κικίλιας: Η κυβέρνηση θεατής στο οικολογικό έγκλημα του Σαρωνικού

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως «παριστάνει ότι έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες», ενώ «παραμένει θεατής στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό» εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τη θαλάσσια ρύπανση στην περιοχή.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως η έκταση της ρύπανσης είναι ήδη τεράστια, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καταγγέλλουν ότι τα συνεργεία απορρύπανσης καθυστέρησαν αδικαιολόγητα.

«Την ίδια ώρα, ο κ. Κουρουμπλής αντί να συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος, βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα, σχολιαστής επί παντός επιστητού» δήλωσε ο κ. Κικίλιας επισημαίνοντας ότι για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι λαϊκές συνοικίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι δεύτερης κατηγορίας, και οι κάτοικοί τους, που τόσα τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, «παιδιά ενός κατώτερου Θεού». 

Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση και πρόσθετα μέτρα για την απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής. 

Σχετικά Άρθρα

Tags: ΝΔ, Κικίλιας, Σαρωνικός, δεξαμενόπλοιο, ρύπανση, απορρύπανση

Το διαβάσαμε στο: Skai.gr
20/11/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ