Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Ανοιχτά είναι ακόμα για τους αστυνομικούς όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπελη, η οποία έπεσε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, με 14 μαχαιριές.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αγριότητα που έγινε το έγκλημα (καθώς ο ιατροδικαστής εντόπισε τέσσερα βαθιά τραύματα από το μαχαίρι) δείχνουν ότι ο δράστης είχε ιδιαίτερο μένος για το θύμα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε χωρίς την τσάντα της και τα προσωπικά της αντικείμενα, «αναγκάζει» τους αστυνομικούς να μην μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της ληστείας.

Αυτό που φαίνεται να έχει μηδαμινές πιθανότητες είναι να συνδέεται η δολοφονική επίθεση εναντίον της άτυχης κοπέλας με κάποια υπόθεση που πιθανόν να ερευνούσε στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν στο τμήμα Ελέγχου. Αυτή την εκδοχή είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της Δώρας, ο οποίος ζητούσε να δημοσιοποιηθεί το υλικό που ερευνούσε αυτή την περίοδο η 32χρονη εφοριακός.

«Περνούσα τυχαία. Μπορεί να με δείχνουν και οι κάμερες…»

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπελη, παράλληλα, έδωσε νέα στοιχεία για την ώρα της δολοφονίας, καθώς όπως ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή, περνούσε εκείνο το απόγευμα με το ταξί που οδηγεί έξω από το Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια και ενδεχομένως να φαίνεται και στο υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από κάμερες γειτονικών καταστημάτων.

«Περνούσα τυχαία. Μπορεί να με δείχνουν και οι κάμερες…», είπε ο πατέρας και συνέχισε: «Εγώ ανέβηκα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά και η τύχη μου η μαύρη το φέρνει να περάσω έξω από το νεκροταφείο και πήρα και κάποιον έξω από το νεκροταφείο και τον πήγα στον Λόφο Σκουζέ, 30 με 35 χρονών, και μου έλεγε ότι έχουν κλείσει οι γραμμές χωρίς να ξέρω ότι ψάχνουν τον δολοφόνο του παιδιού μου».


Το διαβάσαμε στο: In.gr
20/11/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ