Οι μεταλλωρύχοι έκλεισαν τη Μεσογείων – Ετοιμάζεται πορεία στο κέντρο

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Οι μεταλλωρύχοι έκλεισαν τη Μεσογείων – Ετοιμάζεται πορεία στο κέντρο

Αποφασισμένοι να κάνουν πορεία από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στη λεωφόρο Μεσογείων προς την πλατεία Συντάγματος εμφανίζονται οι περίπου 1000 μεταλλωρύχοι που είναι συγκεντρωμένοι εκεί αυτή τη στιγμή. Η κίνηση στη λεωφόρο έχει διακοπεί, ενώ μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στους γύρω δρόμους.

Αν τελικώς η πορεία προς το κέντρο πραγματοποιηθεί, τότε το κυκλοφοριακό κομφούζιο θα μεταφερθεί σε όλη την Αθήνα. Ο αρχικός προγραμματισμός προβλέπει μια πρώτη στάση στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρίας Eldorado Gold και κατόπιν συνέχιση της πορείας προς το Μέγαρο Μαξίμου ή τη Βουλή.

Ως γνωστόν, σήμερα λήγει το «τελεσίγραφο» που έχει θέσει η Eldorado Gold για την άδεια στις Σκουριές. Το υπουργείο έχει προσφύγει στη διαιτησία. Το κείμενο της προσφυγής του Ελληνικού Δημοσίου στη διαιτησία για την υπόθεση των Σκουριών ανήρτησε πριν λίγο στην ιστοσελίδα του το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων.

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον 18σέλιδο κείμενο, όπου στις σελίδες 14 και 15 αναφέρονται τα αιτήματα της πλευράς του Δημοσίου.

Για να το δείτε πατήστε εδώ


Το διαβάσαμε στο: In.gr
21/10/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ