ΠτΔ: Τα προσχήματα δεν αποτελούν δικαιολογία για το αδιέξοδο

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

ΠτΔ: Τα προσχήματα δεν αποτελούν δικαιολογία για το αδιέξοδο

ΠτΔ: Τα προσχήματα δεν αποτελούν δικαιολογία για το αδιέξοδο

Λεμεσός: «Τα προσχήματα, από όπου και αν προβάλλονται, δεν θεωρώ ότι αποτελούν αρκετή δικαιολογία για να συνεχίζεται το αδιέξοδο» στις συνομιλίες για το Κυπριακό, ανέφερε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. 
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο του μνημοσύνου του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Σπύρου Κυπριανού, στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος από τις συναντήσεις που είχε με ξένους αξιωματούχους κατά τις τελευταίες μέρες, στις Βρυξέλλες, είπε ότι «θα πρέπει να πω απόλυτα ικανοποιημένος ως προς το ζητούμενο, δηλαδή η αξίωση για τις τέσσερεις ελευθερίες είναι κάτι που αφορά το σύνολο των κρατών-μελών και όχι βεβαίως την Κύπρο».
  «Θα ήταν ένα κακό προηγούμενο», συνέχισε, «έτσι το θεωρούμε όλοι- αν η Κύπρος ή το οποιοδήποτε κράτος-μέλος αποφάσιζε, κατά παράβαση της Συνθήκης της Ένωσης, να παραχωρεί τις τέσσερεις ελευθερίες στους όποιους πολίτες τρίτων χωρών». 
  Ερωτηθείς αν προτίθεται να προβεί σε κάποια κίνηση για άρση του αδιεξόδου στις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κίνηση από όσα έγιναν μέχρι σήμερα και της αποφασιστικότητας να συνεχίσουμε τον διάλογο. Τα προσχήματα, από όπου και αν προβάλλονται, δεν θεωρώ ότι αποτελούν αρκετή δικαιολογία για να συνεχίζεται το αδιέξοδο». 


Το διαβάσαμε στο: Philenews.com
25/09/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ