ΥΠΕΣ για ασυμβίβαστο: Ότι έκαμα, το έκαμα καλόπιστα

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

ΥΠΕΣ για ασυμβίβαστο: Ότι έκαμα, το έκαμα καλόπιστα

ΥΠΕΣ για ασυμβίβαστο: Ότι έκαμα, το έκαμα καλόπιστα

Λευκωσία: Επιμένω στο ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο και ότι έκαμα το έκαμα καλόπιστα, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, εκφράζοντας ικανοποίηση για δήλωση του Προέδρου της Επιτροπής Διερεύνησης του Ασυμβίβαστου πως “μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις”.

“Αυτό εμένα με ικανοποιεί πλήρως, δηλαδή δεν θα είναι η συνεδρία της Επιτροπής και η λήψη της απόφασής της συνέχεια της δίκης και της καταδίκης μου από τον Γενικό Ελεγκτή”, είπε ο κ. Χάσικος, απαντώντας σε ερώτηση ύστερα από σύσκεψή του με το Δήμαρχο Λάρνακας και την Υπηρεσία Ενέργειας για το θέμα του τερματισμού χρήσης και της μετακίνησης των εγκαταστάσεων αποθήκευσης υγραερίου από τον κόλπο της Λάρνακας στην ενεγειακή και βιομηχανική περιοχή Βασιλικού.

“Δεν έχω κληθεί (στην Επιτροπή). Και εγώ από τις εφημερίδες είχα ότι σήμερα θα συνεδριάσει η Επιτροπή σε σχέση με το ενδεχόμενο ύπαρξης ασυμβίβαστου από πλευράς του Υπουργού Εσωτερικών”, ανέφερε ο κ. Χάσικος, σημειώνοντας πως έχει διορίσει ως δικηγόρο του για την υπόθεση αυτή τον Αλέκο Μαρκίδη.

“Διάβασα επίσης στην εφημερίδα δήλωση του Προέδρου της Επιτροπής ο οποίος λέει μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις. Αυτό εμένα με ικανοποιεί πλήρως, δηλαδή δεν θα είναι η συνεδρία της Επιτροπής και η λήψη της απόφασής της συνέχεια της δίκης και της καταδίκης μου από τον Γενικό Ελεγκτή”, πρόσθεσε.

“`Εχω διορίσει δικηγόρο μου τον κ. Αλέκο Μαρκίδη. Θα με εκπροσωπήσει άμα και όταν κληθούμε. Εγώ επιμένω στο ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. `Οτι έκαμα το έκαμα καλόπιστα, και άρα με σεβασμό στους θεσμούς και τις αποφάσεις αναμένω να κληθώ και να παραστώ εκεί”, ανέφερε.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Χάσικος είπε πως οι θεσμοί εξετάζουν και αποφαίνονται και σύστησε υπομονή.


Το διαβάσαμε στο: Philenews.com
21/11/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ