Εθνική: Mετά τα μπαράζ η συζήτηση για αλλαγή έδρας και παραμονή Σκίμπε

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Εθνική: Mετά τα μπαράζ η συζήτηση για αλλαγή έδρας και παραμονή Σκίμπε

Εθνική: Mετά τα μπαράζ η συζήτηση για αλλαγή έδρας και παραμονή Σκίμπε

Αλλά μετά το μπαράζ θα τεθούν δύο θέματα επί τάπητος. Η αλλαγή έδρας της Εθνικής και η παραμονή του Μίχαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σε ό,τι αφορά στην έδρα, θα πρέπει να θεωρείται ως ειλημμένη απόφαση η μετακίνηση από το γήπεδο Καραϊσκάκη, το οποίο χρησιμοποιούσε η Εθνική ως έδρα τα τελευταία χρόνια. Ο βασικός λόγος είναι η σύμβαση που έχει υπογραφεί ανάμεσα στην ΕΠΟ και στην εταιρία που διαχειρίζεται το Καραϊσκάκη και η οποία κατά πληροφορίες δεν είναι ιδιαίτερα επωφελής για την ομοσπονδία. Προς το παρόν εξετάζονται ως εναλλακτικές το ΟΑΚΑ και το Καυτανζόγλειο.

Σημειώνεται ότι ήδη με απόφαση της ΠΔΕ η οποία εφαρμόζεται και από τη διοίκηση Γραμμένου, η εθνική Ελπίδων έφυγε από το γήπεδο του Περιστερίου, που το χρησιμοποιούσε ως έδρα, και πλέον δίνει τους αγώνες της στο γήπεδο της Τούμπας.

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με την παραμονή του Σκίμπε. Αν η Εθνική καταφέρει να περάσει στο Μουντιάλ, τότε βάσει συμβολαίου η παραμονή του Γερμανού ομοσπονδιακού θεωρείται σίγουρη.

Αν η Εθνική αποκλειστεί τότε το θέμα της παραμονής του θα συζητηθεί με άγνωστο αποτέλεσμα, αφού ήδη υπάρχουν υπέρμαχοι της παραμονής του Σκίμπε στον πάγκο της ομάδας προερχόμενοι κυρίως στους κόλπους της Εθνικής, αλλά υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν το θέμα με σκεπτικισμό και περιμένουν να κρίνουν βάσει αποτελεσμάτων. Πάντως το συμβόλαιο του Σκίμπε με την ΕΠΟ θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό.

Σχετικά Άρθρα

Tags: Εθνική ομάδα, ΕΠΟ, Σκίμπε, συμβόλαιο, εδρα

Το διαβάσαμε στο: Skai.gr
22/10/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ